Online prenos k zápasu pripraví kcepec.

 
Čas Udalosť
tak takýto priebeh by nikto nečakal, žirafám chýbali viaceré dôležité mená ako Pagáč, Novisedlák a Ďuratný, ale domáci zvládli dôležitý duel aj bez nich. hostia vždy v momentoch keď mali viac z hry nedokázali skórovať, to sa vždy podarilo žirafám. zápas sa zlomil v 27.minúte keď Nové Mesto dostalo v priebehu necelých dvoch minút až tri góly. Pre skromný počet divákov super pekný duel, bez obrán, s množstvom akcií, zákrokov brankárov, nervozitou, ... najlepším hráčom jednoznačne Kubovich, ktorý nazbieral požehnane gólov aj prihrávok. Žirafy tak stále živia nádej na druhé miesto aby sa vyhli "štvrťfinálovým" bojom. ďakujeme za pozornosť, do konca základnej časti zostáva ešte posledné 10. kolo, po jeho skončení play-off.
39:38 gól ŽFA ŽIRAFA ŽILINA: Gól: František Brezničan. Stav stretnutia: 11:5.
tak nedohráva, Belaník nakreslil presnú prihrávku na Brezničana a je dokonané
39:00 do konca minútka, už sa iba dohráva
38:00 už sa znova hrá
38:00 ŽFA ŽIRAFA ŽILINA: do konca zostáva 2:07, domáci si vybrali oddychový čas
37:00 bláznivé stretnutie, hrá sa bez obrán, akcie sa striedajú ako na basketbale, brankári majú plné ruky práce, fauly stále 5:5.
35:00 gól ŽFA ŽIRAFA ŽILINA: Gól: Tomáš Grznár. Stav stretnutia: 10:5.
hostia hrajú už otvorene, už sa to až nechce veriť, že znova pri tom bol Kubovich, pekne nahral na voľného Grznára a domáci kapitán bez prípravy vo výskoku nechytateľne zavŕšil "desinu"
34:00 dôležité Futsalový klub Nové Mesto nad Váhom, Adrián Neuschl: super diera v domácej obrane, ale Neuschl sám pred úplne prázdnou bránkou sa stihol potknúť na lopte, vstať, pomiešať a neviem čo ešte všetko, ale poslať do bránky ju nedokázal, super šanca zostala nevyužitá.
33:00 na fauly je už 5:5.
33:00 trest Futsalový klub Nové Mesto nad Váhom: Trest: Peter Hikel. Žltá karta.
kapitánovi hostí sa nepáčil verdikt rozhodcu, dal mu to celkom intenzívne vedieť a tak dostal žltú kartu
32:00 gól ŽFA ŽIRAFA ŽILINA: Gól: František Brezničan. Stav stretnutia: 9:5.
žirafy sú už znova na zápase a tentoraz pri tom, prekvapujúco, nebol Kubovich ale strieľal Brezničan
32:00 na fauly 5:4.
30:00 gól Futsalový klub Nové Mesto nad Váhom: Gól: Erik Doboš. Stav stretnutia: 8:5.
domáci si už asi myslia, že sa im nemôže nič stať, nepochopiteľne prestali hrať, Neuschl vytiahol brankára a Doboš mal toľko času, že si pred prázdnou bránkou dovolil urobiť kľučku pred dobiehajúcim hráčom a dal pohodlne piaty gól.
29:00 gól Futsalový klub Nové Mesto nad Váhom: Gól: Peter Hikel. Stav stretnutia: 8:4.
žirafy tesne pred bránkoviskom faulovali, mali výhodu priameho kopu, Doboš namiesto strely prihral voľnému Hikelovi takmer pri tyčke a je z toho gól.
28:00 gól ŽFA ŽIRAFA ŽILINA: Gól: Pavol Kubovich. Stav stretnutia: 8:3.
ihneď po oddychovom čase hostí sa na ich bránku rútil domáci útok, 2 na 1, Kasman našiel ideálne, myslíte si správne, Kubovicha, ktorý v páde bez prípravy dáva už svoj štvrtý gól.
27:00 Futsalový klub Nové Mesto nad Váhom: Po siedmom inkasovanom góle si hostia vyžiadali oddychový čas.
27:00 gól ŽFA ŽIRAFA ŽILINA: Gól: Marek Belaník. Stav stretnutia: 7:3.
rýchly protiútok, brankár loptu vyrazil iba k Belaníkovi, ten sa dlho nerozhodoval, vystrelil k ľavej tyčke a je z toho ďalší gól, už s poradovým číslom sedem.
27:00 gól ŽFA ŽIRAFA ŽILINA: Gól: Erik Valášek. Stav stretnutia: 6:3.
zápas pána Kubovicha, znova situácia, že žirafy sa začali viac brániť a ožívali hostia, Belaník začal, nahral Kubovichovi, ten bez prípravy super prihrávka za obranu, Valášek sám pred brankárom, elegantné obhodenie.
25:00 odohraných 5 minút z druhého polčasu, na fauly už 1:3.
24:00 dôležité ŽFA ŽIRAFA ŽILINA, Michal Kasman: Kasmav v rýchlom protiútoku, prvú strelu brankár perfektne vyrazil, ale aj odrazená lopta sa dostala znova ku Kasmanovi a jeho druhý pokus skončil na pravej tyčke
23:00 dôležité brankár Nového Mesta úplne zbytočne a zbrklo rozohral, loptu zachytil Šebík a na hranici bránkoviska bez prípravy vystrelil, tesne vedľa
22:00 len sa začalo druhé dejstvo a už je na fauly 1:2.
21:00 gól ŽFA ŽIRAFA ŽILINA: Gól: Pavol Kubovich. Stav stretnutia: 5:3.
Rovnako ako v prvom polčase, aj teraz bol exekútorom priameho kopu Kubovich a znova sa asi zo 7 metrov nemýlil a je to už o dva.
21:00 dôležité Futsalový klub Nové Mesto nad Váhom: hostia faulovali tesne pred svojím bránkoviskom, bude z toho priamy kop z dobrej pozície
20:01 začal druhý polčas
skončil prvý polčas, bol pozerateľný, akcie sa striedali na oboch stranách, hosťom patrila prvá prvá polovica, ale v čase ich tlaku išli do vedenia žirafy a bolo až dvojgólové, potom mali viac z hry, zatlačili súpera ale tomu sa z brejku podarilo znížiť a druhý polčas je ešte otvorený.
19:00 trest ŽFA ŽIRAFA ŽILINA: Trest: Michal Kasman. Žltá karta.
hneď po góle sa zrazil Kasman s Dobošom a dostal za to žltú kartu.
19:00 gól Futsalový klub Nové Mesto nad Váhom: Gól: Erik Doboš. Stav stretnutia: 4:3.
Grznár neubránil Doboša, jeho strela tesne spoza bránkoviska skončila kontaktným gólom.
18:00 dôležité ŽFA ŽIRAFA ŽILINA: žirafy takmer v brejku 2 na 0, ale Valášek v páde iba na päty Kubovichovi, ten akciu radšej zastavil, ale lopta sa dostala ku Kasmanovi, ten sa s ňou netrápil a jeho strela, aj s tečom skončila na spojnici bránky hostí.
17:00 na fauly už 3:4, trošku sa pritvrdzuje, narastá nerovzita, dobré akcie na oboch stranách.
15:00 trest Futsalový klub Nové Mesto nad Váhom: Trest: Erik Doboš. Žltá karta.
na strane hostí rastie nervozita na rozhodcov, prvé žlté pokarhanie dostal na lavičke sediaci Doboš
14:00 gól ŽFA ŽIRAFA ŽILINA: Gól: Pavol Kubovich. Asistencia Ivan Šebík. Stav stretnutia: 4:2.
Žirafy sú ako pokropené živou vodou, Šebík dobre vystrelil, brankár iba vyrazil pred Kubovicha, ktorý osamotený v páde, takmer z bránkovej čiary, dáva svoj druhý gól v zápase.
12:00 gól ŽFA ŽIRAFA ŽILINA: Gól: Pavol Kubovich. Stav stretnutia: 3:2.
Po oddychovom čase sa k priamemu kopu postavil Kubovich, domáci nerobili svoje obvyklé kolotoče, bez rozpakov priamo vystrelil, lopta skončila v ľavom hornom rohu.
12:00 ŽFA ŽIRAFA ŽILINA: Hostia faulovali asi dva metre pred svojim bránkoviskom, domáci budú kopať priamy kop ale ešte pred tým si zobrali oddychový čas, na fauly 1:2.
11:00 gól Futsalový klub Nové Mesto nad Váhom: Gól: Patrik Zaťovič. Stav stretnutia: 2:2.
Domáce vedenie dlho netrvalo, hostia opäť rýchly protiútok, Zaťovič vystrelil možno z 15-16 metrov, Kotuláč mal asi zakrytý výhľad, ani nezareagoval.
11:00 gól ŽFA ŽIRAFA ŽILINA: Gól: František Brezničan. Asistencia Ivan Šebík. Stav stretnutia: 2:1.
Domáci idú do vedenia, paradoxne v čase, kedy boli hostia trošku viac aktívnejší. Šebík preniesol z rohu vysokou loptou hru na opačnú stranu, našiel pekne Brezničana, ten spracoval a nechytateľne obtrel loptu o ľavú tyčku.
10:00 dôležité ŽFA ŽIRAFA ŽILINA, Marek Kotuláč: Kotuláč minela, prepadla mu úplne ľahká lopta, ostala pred prázdnou bránkou, našťastie domáca obrana odvrátila v poslednej možnej chvíľke
08:00 šance na oboch stranách, hrá sa svižne.
06:00 gól Futsalový klub Nové Mesto nad Váhom: Gól: Erik Doboš. Asistencia Peter Hikel. Stav stretnutia: 1:1.
brejk ako z učebnice, hostia rýchlo brankárom rozohrali, Hikel pohotovo našiel pre bránkou osamoteného Doboša a ten bez prípravy dáva do odkrytej bránky, domáca obrana sa nestačila vrátiť, Kotuláč nemal šancu sa presunúť
06:00 Hráč hostí Doboš dostal peknú loptu až do domáceho bránkoviska, zbavil sa obrancu, z otočky pohotovo vystrelil, výborný zákrok Kotuláča, stále 0:1.
05:00 ŽFA ŽIRAFA ŽILINA: hneď v zápätí faul aj na druhej strane, 1:1.
05:00 Futsalový klub Nové Mesto nad Váhom: Hostia prvý faul, 0:1.
04:00 dôležité Futsalový klub Nové Mesto nad Váhom, Jaroslav Gardian: Tak začalo sa svižne, Gardian asi z 10 metrov dobrá strela, Kotuláč s obtiažami vyrazil, lopta skončila na pravej tyčky.
02:35 gól ŽFA ŽIRAFA ŽILINA: Gól: Erik Valášek. Stav stretnutia: 1:0.
Hneď prvá strela v stretnutí skončila gólom. Valášek prešiel takmer od vlastnej bránky, bol bránený ale ustál to a strelou po zemi, asi z 10 metrov otvoril skóre.
02:00 ubehli prvé dve minúty, zatiaľ bez náznaku šance alebo strely
00:01 práve sa začalo
Hráči sa práve zdravia, o pár sekúnd začíname.
V brankách Kotuláč a Tulis, rozhodcami páni Botka - Zacher.
Stretnutie sa začne o pár minút. Oba tímy sa už rozcvičujú, domáci v bielych dresoch, hostia v čiernych. V Žiline sa tak bude premietať čierno-biele predstavenie. Pre žirafy je to veľmi dôležitý duel. Ak chcú o týždeň bojovať v Banskej ešte o druhé miesto, musia dnes bezpodmienečne vyhrať. Prvé meranie síl vyhralo doma Nové Mesto v pomere 6:4.