Online prenos k zápasu pripraví kcepec.

 
Čas Udalosť
Je po stretnutí, domáci si síce v záver vytvorili obrovský tlak, pomer striel 30 ku 17 hovorí za všetko, ale hrá sa na góly. Žirafy síce dali o jeden viac ako súper, žiaľ ten zlomový ale do vlastnej bránky. prekvapujúca strata bodov s posledným tímom tabuľky, vypomstili sa veľké diery v obrane pri protiútokoch, hostia výhru určite nečakali, aj keď podľa diania na ihrisku, boli v závere radi, že to ustáli. Prehra po vlastnom góle bude domácich ešte mrzieť. Video zo stretnutia v priebehu týždňa nájdete v galérii. Ďakujeme za pozornosť.
39:40 dôležité ŽFA ŽIRAFA ŽILINA, Michal Stalmašek: Kombinácia na jeden dotyk, Stalmašek ale osamotený, takmer z bránkovej čiary, dáva iba vedľa, tutovka.
38:40 gól ŽFA ŽIRAFA ŽILINA: Gól: Andrej Pagáč. Stav stretnutia: 6:7.
Pagáč zakončil pekné rozloženie obrany, ešte to bude zaujímavé, žirafy dávajú kontaktný gól.
39:00 dôležité ŽFA ŽIRAFA ŽILINA: Jeden z hráčov hostí vykopával loptu z bránkovej čiary.
38:00 gól FK DRAGONS Podolie: Gól: Matej Halán. Stav stretnutia: 5:7.
Hostia predsa len dávajú gól, žirafy už otvorili hru, Pagáč dostal jasle, je to od dva.
38:00 dôležité ŽFA ŽIRAFA ŽILINA, Andrej Pagáč: Pagáč si hneď pripísal dôležitý zákrok na osamoteného hráča.
37:00 ŽFA ŽIRAFA ŽILINA, Libor Ďuratný: Ďuratný z rýchleho protiútoku a z ťažkej pozície zakončoval iba tesne vedľa.
37:00 striedanie ŽFA ŽIRAFA ŽILINA: Striedanie: Daniel Užák dole, Andrej Pagáč hore
Po oddychovom čase hostí, od 36.30 išiel brankár Užák na striedačku, piatym hráčom bude Pagáč.
36:30 FK DRAGONS Podolie: Hostia si vyžiadali oddychový čas.
37:00 dôležité ŽFA ŽIRAFA ŽILINA, Andrej Pagáč: Po rohu Podolia sa odrazená lopta dostala k Pagáčovi, ten prebehol celé ihrisko, brankár dobre vybehol a reflexívne ramenom loptu vyrazil, domáci stále o gól prehrávajú.
36:00 gól FK DRAGONS Podolie: Gól: . Stav stretnutia: 5:6.
Necelých 5minút pred sirénou prichádza katastrofa, domáci si dávajú vlastný gól, v obrane vzniklo nedorozumenie a malú domov od Šebíka brankár Užák už nezachytil a skončila samozrejme v bránke v čase, keď Žilinčania súpera tlačili.
35:00 Do konca zostáva päť minút, žirafy už citeľne tlačia, gól však neprichádza, hostia sa nikam neponáhľajú, s bodom by boli určite spokojní.
33:00 trest ŽFA ŽIRAFA ŽILINA: Trest: Ivan Šebík. Žltá karta.
Až v 13.minúte druhého dejstva prišiel faul a zároveň aj prvá žltá karta. Domáci Šebík bol zbytočne dôrazný na polovici súpera a trošku nešetrne zastavil hráča hostí.
31:00 domáci v akom-takom tlaku, skôr by bola asi vhodné napísať, že sú presnejší v zakončení, striel na ich konte pribúda, ale zatiaľ bez nejakej väčšej gólovej šance, Podolie sa už sústredí predovšetkým na obranu, ale stále hrozia protiútokmi.
29:00 v druhom polčase sa už hrá deväť minút a stále bez faulov.
27:00 Veľmi pekný moment, brankár hostí tvrdú strelu iba vyrazil, hlavičkoval voľný Zemiak, brankár sa výborne presunul, opäť v dorážke Zemiank, ale už mieril iba do bočnej siete.
25:00 Rušný úvod polčasu je za nami, už to nie je také zbrklé, už sa hrá pozornejšie.
22:00 gól FK DRAGONS Podolie: Gól: Tomáš Bobocký. Stav stretnutia: 5:5.
S gólmi sa roztrhlo vrece, domáca radosť dlho netrvala, v obrane sú veľké diery, na protiútok nikto nereagoval, opäť je vyrovnané a žirafy začínajú odznova.
22:00 gól ŽFA ŽIRAFA ŽILINA: Gól: Dušan Zemiak. Stav stretnutia: 5:4.
Domáci idú druhýkrát do vedenia, po akcie zakončil Zemiak, hrá sa hore dole.
21:00 gól ŽFA ŽIRAFA ŽILINA: Gól: Andrej Pagáč. Stav stretnutia: 4:4.
Najlepšia domáca odpoveď prišla veľmi rýchlo, individuálne sa presadil Pagáč, ktorý asi z 15metrov nechytateľne zavesil do ľavého horného rohu.
20:30 gól FK DRAGONS Podolie: Gól: Martin Směřička. Stav stretnutia: 3:4.
Len sa začal druhý polčas a po narážačke hostia opäť vedú.
20:01 Za nerozhodného stavu 3:3 sa začína druhý polčas.
skončil sa prvý polčas, vďaka hluchým momentom bol priebeh polčasu úplne vyrovnaný, žirafy sa museli dvakrát gólovo dotiahnuť, hostia hrajú aktívne dopredu, domácej obrane ich výpady vôbec nechutia, druhé dejstvo bude ešte zaujímavé, brankári sa musia obracať, pomer striel 16:9
19:20 dôležité ŽFA ŽIRAFA ŽILINA, Tomáš Grznár: Šebík priťukol Grznárovi, ktorý z hranice bránkoviska trafil pravú tyčku.
19:00 Na oboch stranách viaceré pekné príležitosti, konečne stretnutie naberá na obrátkach, brankári sa na nedostatok práce nemôžu sťažovať.
18:00 FK DRAGONS Podolie: Oddychový čas si už vyžiadali aj hostia.
18:00 gól ŽFA ŽIRAFA ŽILINA: Gól: . Stav stretnutia: 3:3.
Nová domáca posila - Pagáč si vybojoval loptu a po individuálnom prieniku z tesnej blízkosti vyrovnal, konečne pozerateľná akcia.
04:00 gól FK DRAGONS Podolie: Gól: Rastislav Bobocký. Stav stretnutia: 2:3.
Bobocký otvára skóre stretnutia, domáca obrana mu nechala príliš veľa priestoru a času, z tesnej blízkosti bránky na dvakrát pretlačil loptu za čiaru.
16:00 FK DRAGONS Podolie, Rastislav Bobocký: momentálne sa pár chvíľ nehrá, na ploche, po čistom súboji o loptu, zostal ležať hráčov hostí.
16:00 ŽFA ŽIRAFA ŽILINA: úplne hluché domáce minúty pokračujú aj ďalej
14:00 FK DRAGONS Podolie: Tretí domáci faul na prenikajúceho hráča, hostia rozohrali dobre a keby dobre loptu trafil jeden z hráčov Podolia, mohol skórovať do takmer odkrytej bránky, na rýchlu akciu sa Užák nestačil presunúť.
13:00 gól FK DRAGONS Podolie: Gól: Jaroslav Sedlák. Stav stretnutia: 2:2.
V prebehu jednej minúty Podolie nielen vyrovnalo, ale už ide aj do vedenia. Hostia rozohrali rohový kop, pre loptu si prišiel Sedlák a takmer od autovej čiary výborne vystrelil, žirafy v útlme.
13:00 gól FK DRAGONS Podolie: Gól: Rastislav Bobocký. Stav stretnutia: 2:1.
Je vyrovnané, podobná situácia ako pred pár sekundami na opačnej strane. Tentoraz faulovali tesne z hranice 10m kopu domáci, hostia síce priamy kop rozohrali zle, ale zostali pri lopte a Bobocký bez prípravy nechytateľne trafil, na prekvapenie všetkých, pravý horný roh, veľmi pekný gól.
12:00 Hostia faulovali tesne na hranici 10m kopu, domáci budú mať výhodu priameho kopu, nová posila z Makroteamu - Pagáč však iba do múru.
11:00 ŽFA ŽIRAFA ŽILINA: žirafy si zobrali oddychový čas.
11:00 gól ŽFA ŽIRAFA ŽILINA: Gól: Michal Stalmašek. Stav stretnutia: 2:0.
Domáca aktivita vyústila do druhého gólu. Z ťažkého uhla, takmer od autovej čiary prekvapil brankára hostí Stalmašek, lopta sa aj s pomocou tyčky zaplachtila do ľavého horného rohu.
10:00 V prebiehajúcej desiatej minúte majú viac z hry domáce žirafy, sú podstatne aktívnejšia ako súper, pomer striel 9:5, na fauly 1:1.
06:00 gól ŽFA ŽIRAFA ŽILINA: Gól: Libor Ďuratný. Stav stretnutia: 1:0.
Neprešla ani polminútka a je vyrovnané, individuálne sa presadil kapitán Ďuratný, ktorý sa zbavil brániaceho hráča a si z 15metrov, prízemnou strelou k ľavej tyčke nedal brankárovi hostí žiadnu šancu.
04:00 Domáci zatiaľ 4 pokusy do priestoru bránky, hostia jeden, na fauly 1:0.
02:00 FK DRAGONS Podolie: Hostia po domácom faule kopali priamy kop asi zo vzdialenosti 12 metrov, lopta išla vysoko nad.
00:01 práve sa začalo
stretnutie bude mať, pre neskorší príchod súpera, o pár minút posunutý úvodný hvizd. domáci v bielych dresoch, hostia v modrých, v bránkach Užák - Bobocký I., rozhodcami, rovnako ako pred dvoma týždňami páni Remeň a Janíček.
O chvíľočku sa začne stretnutie 7. kola futsalovej Openligy. Domáce žirafy hostia posledné Podolie, nováčika súťaže. Gólová prestrelka na ihrisku hostí dopadla nakoniec šťastne pre Žilinčanov, ktorí po víťazstve 9:12 naplno bodovali. To by určite chceli aj v dnešnom meraní síl.