Online prenos k zápasu pripraví kcepec.

 
Čas Udalosť
Je po stretnutí, druhý polčas bol vyrovnaný, hostia mali výborné protiútoky, domáci zle bránili a takmer sa im to vypomstilo. V závere Banská vyrovnala a zdalo sa, že sa súperi rozídu remízou. Avšak prišiel trošku zbytočný faul na domácej polovici, ktorý znamenal šiesty faul hostí a nasledoval 10 metrový kop, z ktorého sa domáci dostali do vedenia. V nemastnom-neslanom zápase sa nakoniec tešia Žilinčania, ktorý sa bodovo vyrovnali práve dnešnému súperovi. Ďakujem za pozornosť, foto zo stretnutia nájdete čoskoro v galérii.
39:53 gól ŽFA ŽIRAFA ŽILINA: Gól: Pavol Kubovich. Stav stretnutia: 6:4.
Hostia v závere už bez brankára, Kubovich vybojoval medzi dvoma brániacimi hráčmi a faulovaný z ťažkej pozície ešte zakončil a je z toho gól číslo 6.
39:39 gól ŽFA ŽIRAFA ŽILINA: Gól: Erik Valášek (10m). Stav stretnutia: 5:4.
K 10 metrovému kopu sa postavil Valášek, trafil to perfektne k tyčke, brankár nemal šancu, v hodine dvanástej posiela domácich do vedenia.
40:00 dôležité ŽFA ŽIRAFA ŽILINA: 20 sekúnd pred koncom bol Grznár faulovaný, hostia majú 6 faul, bude sa kopať 10
40:00 MIBA Banská Bystrica: 41 sekúnd pred sirénou si hostia berú oddychový čas, rozohráva sa od ich bránky.
39:00 dôležité ŽFA ŽIRAFA ŽILINA, Marek Kotuláč: Kotuláč pri vybehnutí fauloval tesne za hranicou bránkoviska, hostia z dobre pozície ale zakončili iba tesne vedľa bránky.
38:00 dôležité MIBA Banská Bystrica, Martin Giertl: Giertl prerušil domáci útok, ale takmer si dal vlastný gól, stále 4:4.
38:00 hostia majú faul s poradovým číslom 5, do záverečnej sirény zostávajú dve minúty.
37:00 ŽFA ŽIRAFA ŽILINA: Necelé tri minúty pred koncom si domáci vyžiadali oddychový čas.
36:00 gól MIBA Banská Bystrica: Gól: Lubomír Willwéber. Stav stretnutia: 4:4.
Domácim sa malý dôraz v obrane nevyplatil. Jeden z protiútokov znamenal vyrovnanie, začína sa odznova.
36:00 trest MIBA Banská Bystrica: Trest: Peter Zehnal. Žltá karta.
Zehnal sa s rozohraním poponáhľal, nepočkal na hvizd rozhodcu a dostal za to žltú kartu, je to už štvrtá v zápase.
35:00 MIBA Banská Bystrica: S veľkým oneskorením zaznela píšťalka rozhodcu, hostia budú mať výhodu kopu asi 11 metrov od bránky.
34:00 dôležité MIBA Banská Bystrica: Prekonaného Kotuláča našťastie zaskočil Lysík, ktorý zabránil asi istému vyrovnávajúcemu gólu, domáci by si na protiútoky mali dávať väčší pozor.
33:00 ŽFA ŽIRAFA ŽILINA, Pavol Kubovich: Ďalšie dobre zakončenie Kubovicha, v sklze to dobre trafil, brankár hostí sa výborne presunul a teraz výrazne podržal, stále je to o gól.
32:00 dôležité ŽFA ŽIRAFA ŽILINA, Pavol Kubovich: Rýchlu akciu na jeden dotyk zakončoval Kubovich, lopta skončila na ľavej tyčke bránke hostí.
31:00 obaja aktéri dnešného zápasu sa snažia, konečne sa hrá svižnejšie, brankári musia byť stále v pozore.
29:00 gól MIBA Banská Bystrica: Gól: Andrej Výboh. Stav stretnutia: 4:3.
Hostia následný rohový kop výborne zahrali, domáci nepokryli hráčov, Výboh dobre zakončil, opäť je to o gól.
29:00 dôležité MIBA Banská Bystrica, Lubomír Willwéber: Po strele Willwébera zazvonila tyč, pomohol k tomu aj brankár Kotuláč, ktorý mal aj trošku šťastia, hostia ale budú mať výhodu rohu.
27:00 gól ŽFA ŽIRAFA ŽILINA: Gól: Matej Lysík. Stav stretnutia: 4:2.
Čo sa nepodarilo pred chvíľkou je ale teraz realitou, Žilinčania opäť vedú o dva góly, konečne trošku súpera zatlačili a hneď sa to aj prejavilo.
26:00 dôležité ŽFA ŽIRAFA ŽILINA, Maroš Šindléry: Mohol padnúť štvrtý domáci gól, brankár sa nechal vytiahnuť, Kubovich ho prihrávkou obstrelil avšak Šindléry sám stojac na bránkovej čiare urobil nemožné a na prekvapenie celej haly nedal, aby sa to nevypomstilo.
25:00 MIBA Banská Bystrica: Kubovich bol faulovaný, hostia majú prvý faul, štandardku rozohrali domáci rýchlo, strelu asi z 11 metrov brankár hostí efektne vyrazil.
23:00 Podobne ako v prvej časti hry aj teraz trošku vlažný úvod. Hrá sa veľmi opatrne, viac majú v držaní loptu hostia, čaká sa na brejky.
20:01 Chvíľku sa čakalo na rozhodcov, ale práve začal druhý polčas.
Skončil sa prvý polčas, po opatrnom úvode sa to nakoniec rozbehlo. Domáci mali viac z hry, ale zbytočne si to skomplikovali, hrá sa dosť tvrdo, bude to ešte zaujímavé, hostia vyťažili z minima maximum, domáci nastrelili dve tyčky.
20:00 ŽFA ŽIRAFA ŽILINA: Tesne pred koncom polčasu pekne potiahol Brezničan, nahral Kubovichovi, ten ale ani na dvakrát brankára hostí neprekonal.
19:00 ŽFA ŽIRAFA ŽILINA: dve minúty pred sirénou mali domáci oddychový čas, už sa znova hrá.
18:00 dôležité ŽFA ŽIRAFA ŽILINA, Pavol Kubovich: Po šiestom faule kopali domáci 10m kop, Kubovich bombou ale trafil iba ľavú spojnicu.
17:00 gól MIBA Banská Bystrica: Gól: Peter Polák. Stav stretnutia: 3:2.
Domáci v obrannej činnosti úplne zaspali, k odrazenej lopte sa dostal Polák a znova znižuje na rozdiel jedného gólu.
15:00 päť minút pred sirénou je pomer faulov 2:4.
15:00 gól ŽFA ŽIRAFA ŽILINA: Gól: František Brezničan. Asistencia Libor Ďuratný. Stav stretnutia: 3:1.
Ďuratný spoza polovice poslal pred bránku pekný oblúčik, ktorý hlavou tečoval Brezničan a posiela domácich opäť do dvojgólového vedenia.
14:00 MIBA Banská Bystrica: Banská rozohrávala po faule asi 10 metrov pred domácou bránkou, ale nič z toho nebolo.
13:00 trest ŽFA ŽIRAFA ŽILINA: Trest: Marián Ondrušek ml.. Žltá karta.
S kartami sa roztrhlo vrece, domáci Ondrušek bránil hosťom pri rozohraní, dostáva žltú kartu, je to už tretia v tomto zápase.
12:00 trest MIBA Banská Bystrica: Trest: Lubomír Willwéber. Žltá karta.
Willwéber bol dôrazný v hre aj v slovnej komunikácii a dostal žltú kartu.
11:00 gól MIBA Banská Bystrica: Gól: Martin Giertl. Stav stretnutia: 2:1.
Hosťom sa po bleskovom protiútoku podarilo streliť kontaktný gól.
10:00 trest ŽFA ŽIRAFA ŽILINA: Trest: František Brezničan. Žltá karta.
Prenikajúci Brezničan mal pocit, že bol faulovaný, chcel sa o tom podebatovať nie príliš slušným spôsobom s rozhodcom, ten mu za to udelil prvú žltú kartu v zápase.
09:00 dôležité ŽFA ŽIRAFA ŽILINA, Erik Valášek: Následne domáci rozohrali priamy kop, Valášek nastrelil brvno.
09:00 dôležité ŽFA ŽIRAFA ŽILINA: Malo byť 3:0, avšak rozhodcovia nenechali výhodu. Brankár hostí fauloval mimo bránkoviska prenikajúceho Ondrúšeka, domáci ale zostali pri lopte a zakončili, gól však neplatili, chvíľku pred tým sa pískalo.
07:00 gól ŽFA ŽIRAFA ŽILINA: Gól: Libor Ďuratný. Stav stretnutia: 2:0.
Netrvalo dlho a žirafy už vedú o dva góly. Ďuratný sa dostal k vybojovanej lopte a z ťažkého uhla efektne zakončil k vzdialenejšej tyčke.
06:00 gól ŽFA ŽIRAFA ŽILINA: Gól: Matej Lysík. Asistencia František Brezničan. Stav stretnutia: 1:0.
Domáci otvárajú skóre stretnutia, veľmi peknú akciu na jeden dotyk rozohral takmer od polovice kapitán Ďuratný, Brezničan potiahol loptu popri autovej čiare až takmer do rohu, prihral pred bránku a Lysík pohodlne zakončil.
05:00 Po odohraní piatich minút konečne zakončenie na bránku, gólman hostí ale s prízemnou strelou nemal veľa práce, stále tak 0:0.
04:00 MIBA Banská Bystrica: Prvá vážnejšia akcia, Kotuláč vybehol mimo bránkoviska, akciu hostí ale nezastavil, zakončenie však mimo bránky.
03:00 ŽFA ŽIRAFA ŽILINA, Matej Lysík: Rozohrávku hostí zachytil Lysík, ale z ťažkej pozície netrafil ideálne, lopta išla mimo bránku.
01:00 Ešte ani neubehla prvá minúta a hostia už majú na konte prvý faul.
00:01 práve sa začalo
Čakáme na začiatok zápasu 5. kola openligy seniorov. Týmto stretnutím, bude uzavretá prvá polovica základnej časti, pozostávajúca z 10. kôl. Obe družstvá sú už pripravené na ploche, čoskoro sa pozdravia. Domáce žirafy v bielych a hostia v žltých dresoch. Rozhodcami páni Remeň a Janíček, v bránkach Kotuláč - Filadelfi.